ULJE: ENI/-SIGMA PERFORMANCE E7
BURE OD 206 L
Cena: 57.500 + PDV

 
Firma AGRO-LAND je porodično preduzeće, osnovano 1978.g. koja se u svojim počecima bavila popravkom poljoprivrednih mašina. U periodu od 1985-1995.g. bio je servis „Torpedo" traktora
Danas preduzeće ima 4 zaposlenih, a svojim korisnicima stoji na raspolaganju sopstvenim servisnim parkom, ako je potrebno 24 sata dnevno.
Prometom novih i polovnih poljoprivrednih mašina se počeo baviti 1996.g., a od 1997.g. je zvanični zastupnik „Zetora” u Srbiji. Danas je glavni profil firme prodaja polovne mehanizacije,ulja i maziva, poznatog proizvođača ENI (Agip).

DOO Agro-Land iz Bečeja osnovana je prvobitno zbog servisiranja savremene poljoprivredne mehanizacije. Tokom rada proširili smo delatnost na prodaju poljorpivredne mehanizacije i maziva. Asortiman robe na našem skladištu može, da zadovolji svih naših kupaca.
Uvek smo Vam na raspolaganju, da ponudimo i savet kod kupovine mehanizacije i maziva, da budete zadovoljni kako sa kvalitetom tako i sa kvantitetom naših usluga.

Politika preduzeća
se temelji na inovativnosti, kvalitetu i poduzetnosti. Sa svojim proizvodima preduzeće želi da zadovolji što veći broj kupaca sa upotrebljivošću i kvalitetom mašina, kao i sa smanjenjem troškova proizvodnje. Preduzeće radi na poboljšanju i prilagođavanju novim zahtevima na području poljoprivrede

Cilj preduzeča
je uspešno poslovanje, postizanje zadovoljstva kod kupaca, rukovodioca u preduzeću i zaposlenih. Odavde i proizlazi prioritetni opšti cilj preduzeća, a to je postići i povećati zadovoljstvo kupaca kvalitetnim, sigurnim i pravovremeno isporučenim proizvodima.

ADMIN


POSETIOCI
156517

 DOO AGRO-LAND

 ŽITNA 1, 21220 BEČEJ
 TEL: 021/6915-256
 FAX: 021/6919-367
 E-MAIL: agroland@stcable.net


(2012-2020) © DOO AGROLAND (BEČEJ)